Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köy Okulunda Denizlispor’un Şampiyonluk Coşkusu!

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Alcı Mahallesi’nde Alcı Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Pazar günü şampiyonluğunu ilan eden Abalı Denizlispor’un şampiyonluğunu kutladı. Öğrencilerin kutlaması renkli görüntülere sahne oldu.

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Alcı

Daha önce okul turnuvalarında uyguladıkları VAR uygulaması ile Türkiye gündemine oturan ve fenomen olan Alcı Ortaokulu, bu defa Abalı Denizlispor’un şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Pazar günü Denizlispor’un Kardemir Karabükspor karşısında aldığı 6-0’lık galibiyetin ardından Süper Lig’e çıkmayı garantilemesiyle birlikte kentin bir çok yerinde kutlamalar yapıldı. 9 yıl aranın ardından kentte yaşanan Süper Lig coşkusu, Acıpayam’ın Alcı Mahallesi’nde bulunan Alcı Ortaokulu’nda görülmeye değer enstantaneler ortaya çıkardı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı koy-okulunda-denizlisporun-sampiyonluk-coskusu6.jpg

ALCI ORTAOKULU FARKI İLE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI!

Okulda düzenledikleri bir çok proje ile öğrencilerin yaratıcı yönlerini destekleyici etkinlikleri ön plana çıkan “Memleket takımını sevmek de memleketi sevmenin bir biçimidir. Dileriz öğrencilerimiz memleketlerini ve ülkelerini çok severler” diyen Alcı Ortaokulu öğretmenleri, bu defa kent bilincini ve kentin takımını desteklemek açısından önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı koy-okulunda-denizlisporun-sampiyonluk-coskusu10.jpg

Denizlispor’un şampiyonluğunun ardından okul öğretmenleri, öğrencileri ile birlikte Abalı Denizlispor’un şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Kutlamalara getirilen Denizli Horozu da ilgi odağı oldu. Meşaleler yakıldı, şarkılar söylendi. Öğretmenler, okulda gerçekleştirdikleri kutlamaları aktif olarak kullandıkları Okulun sosyal medya hesapları aracılığı ile Denizlililerle paylaştı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı koy-okulunda-denizlisporun-sampiyonluk-coskusu9.jpg

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Alcı Ortaokulu’nun Facebook’ta bulunan sayfasından her hafta bölümler halinde yaptıkları ‘Deyim Yerindeyse’ videolarının bir bölümü olarak yayınlanan şampiyonluk kutlamaları videosu büyük beğeni topladı. 

Haber: Serkan ÖZKURT

İşte Alcı Ortaokulu’nun Denizlispor’un şampiyonluğunu kutladığı görülmeye değer o kutlamaların videosu: