Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köyceğiz’deki çalıştay konser ile sona erdi

KÖYCEĞİZ’DE KÜLTÜREL MİRAS ÇOCUK ÇALIŞTAYI MÜZİK DİNLETİSİ İLE SONA ERDİ

KÖYCEĞİZ’DE KÜLTÜREL MİRAS ÇOCUK

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ilkokul öğrencilere yönelik düzenlenen çalıştay konser ile sona erdi.

Muğla’nın Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği çalıştayın son gününde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Övün Selim Martin, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burak Yolaçan, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Dr. Fatih Hakan Kaya tarafından, ‘Kültürel Mirasın Korunması’ çerçevesinde ilkokul öğrencilerine yönelik, “Geçmişten Günümüze Kahraman Kültürü” konulu eğitim verildi.

Eğitimin ardından Köyceğiz Bilim ve Sanat Merkezi Salonu’nda Muğla Senfoni Orkestrası üyesi Çellist Göksun Girici ve Fülütist Umut Can Taner tarafından müzik konseri gerçekleşti. Kültürel Miras Çocuk Çalıştayına Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, idareci, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan yaptığı açıklamada “Aydın, Menteşe, Marmaris, Fethiye, Bodrum BİLSEM öğretmen ve öğrencilerimize, koordinatör öğretmenimiz Arzu Deveci’ye, etkinliğe katkı veren idareci, öğretmen ve akademisyenlerimize, destek veren kurumlarımıza, sponsor olan velilerimize teşekkür ederiz” dedi.