Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Latif Aydemir Bayraklı İçin Yola Çıktı

Bu haberin fotoğrafı yok

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi partiler hazırlıklarına devam ederken. Ak Pati Genel Merkezi Belediye Başkanlıkları için 5 Kasım 2018 ile 12 Kasım 2018 tarihleri arasında, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelikleri için 5 Kasım 2018 ile 3 Aralık 2018 tarihleri arasında alınacağını açıklamıştı. Sürecin başlamasıyla Ak Parti İzmir ‘in güçlü ismi Latif Aydemir miting gibi açık hava toplantısıyla Bayraklı için aday adaylığını resmen açıkladı.

– BEN DEĞİL , BİZ VARIZ

Bayraklı Ak Parti İlçe binasının önünde kurulan sahneye coşkulu kalabalığın arasında zorlukla ulaşabilen Latif Aydemir eşi ve çocukları ile birlikte kalabalığı selamladı.

“İşte Başkan İşte Teşkilat” sloganları arasında konuşmasına başlayan Aydemir ” Artık Ben Değil Biz Varız” dedi.

Bayraklı İlçemiz her dönemde Ak Parti’ye en büyük desteği verdiği ve vermeye devam edeceğini ifade eden Latif Aydemir,  “Bayraklı İlçemizin bir beklentisi var. Bu beklenti, bu kez mutlaka Ak Parti  belediyeciliğinin Bayraklı’ya getirilmesidir.” dedi.

– MAKAMIM ZEMİN KATTA OLACAK

Konuşmasında daha önce Bornova ve Bayraklı’da hayata gerçekleştirdiği projeleri anlatan ve proje insanı olduğunu söyleyen Aydemir, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile telefonda görüştüğünü, kendisine hizmetleri için teşekkür ederek Büyükşehir aday adaylığı yolunda başarılar dileyerek; ” Aday olur ve seçilirsem, benim belediye başkanlığı döneminde başkanlık makamı sekizinci katta değil,  zemin katta girişte olacak.” açıklamasında bulundu.