Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lider Denizlispor’un Rakibi Hatayspor

Spor Toto 1.Lig’in 19.haftasında Adana Demirspor’u 5-1 mağlup ederek liderliği ele geçiren Horoz, bu hafta zorlu Hatayspor deplasmanına konuk oluyor.

Spor Toto 1.Lig’in 19.haftasında

Cumartesi günü kendi evinde ağırladığı Adana Demirspor’u evinde 5-1’lik skorla mağlup eden ve lider Gençlerbirliği’nin bir kez daha mağlup olduğu haftada 3 puanı hanesine yazdıran Denizlispor’u zorlu bir deplasman bekliyor. Ligin ikinci devresinde Gazişehir’i mağlup ederek en yakın rakiplerini bertaraf eden bir hafta sonra da ligin zirvesine yükselmeyi başaran Horoz, ligin bir diğer yükselişte olan ekibi Hatayspor’u ağırlayacak.

HOROZ’UN RAKİBİ YÜKSELİŞTE

Spor Toto 1.Lig’in 20.haftasında Denizlispor’un rakibi olacak olan Hatayspor, 19.hafta maçında Pazartesi akşamı Kardemir Karabükspor’u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Bir önceki haftaya lider olan Gençlerbirliği’ni de mağlup ederek eli boş gönderen Hatayspor, ligde oynadığı son 7 maçta mağlup olmazken, son 5 maçını da galip gelmeyi başararak ilk 3’e girmeyi başardı. Şu ana kadar 10 iç saha maçı oynayan Hatayspor evinde sadece iki kez kaybetti. 3 kez berabere kalan Hatay temsilcisi 5 kez de kazanmayı başardı.

SÜPER LİG LİDERİNİ KUPADAN ELEDİ

Oynadığı son 5 lig maçında sırasıyla Boluspor, Giresunspor, Balıkesirspor, Gençlerbirliği ve Kardemir Karabükspor’u mağlup etmeyi başaran Hatayspor, kendi seyircisi önünde oynadığı etkin futbol ile dikkat çekiyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Türkiye Kupası son 16 turunda Süper Lig’in lideri Başakşehir’i kendi evinde 4-1’lik skorla mağlup ederek kendinden söz ettiren Hatayspor, Türkiye Kupası Çeyrek finalistlerinden biri olmayı başardı.

HATAY DEPLASMANINDA ZEMİN DEZAVANTAJI

Ligin ikinci devresi ilk maçında Gençlerbirliği’ni 3-1 mağlup etmeyi başaran Hatayspor’un iç saha maçlarını oynadığı Hatay Atatük Stadı’nın zemini tartışma konusu olmuştu. Stadın futbol oynamaya elverişli bir stat olmadığı eleştirilerine Hatayspor her iki takımında eşit şartlarda mücadele ettiğini savunarak, maçlarını Antakya Atatürk Stadı’nda oynamaya devam edeceklerini duyurmuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı lider-horozun-zorlu-rakibi-hatayspor2.jpg

DENİZLİSPOR HATAYSPOR’A KONUK OLUYOR

Denizlispor bu haftasonu 3 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Antakya Atatürk Stadı’nda Hatayspor’a konuk olacak. Bu zorlu mücadelede Horoz, geçtiğimiz hafta ele geçirdiği liderliği korumaya çalışacak. Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Hatay deplasmanı öncesi Muhammet Himmet Ertürk dışında bir sakat oyuncu bulunmuyor. Sarı kart sınırında bulunan Mehmet Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, Abdulkerim Bardakcı, Keremcan Akyüz, Alperen Babacan ve Ziya Alkurt kart görmeleri halinde iç sahada ağırlayacağı Altınordu maçında forma giyemeyecekler.

HATAYSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. 
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve son hafta Adana Demirspor’u farklı geçerek liderlik koltuğuna oturan Denizlispor, ligin 20. haftasında 3 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde, Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışıldı. Isınma, istasyon koşuları ve esneme çalışmalarıyla başlayan antrenmanda pas, dar alanda oyun kontrol ve taktik çalışmaları yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi. 

Haber: Serkan ÖZKURT