Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mahkum taşıyan polis aracı kaza yaptı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 2

Aydın’ın Efeler ilçesinde 2 mahkumu taşıyan polis aracı ile başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.

AYDIN (İHA) – AYDIN’IN EFELER İLÇESİNDE 2 MAHKUMU TAŞIYAN POLİS ARACI İLE BAŞKA BİR OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA ŞANS ESERİ YARALANAN OLMADI. (UĞUR ESER/AYDIN-İHA) Aydın’ın Efeler ilçesinde 2 mahkumu taşıyan polis aracı ile başka bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, Efeler ilçesi Köprülü Veysipaşa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 09 AFV 984 plakalı ticari araç ile 09 ACH 753 plakalı polis aracı 1612 Sokak ile Fevzi Çakmak Caddesi kesişiminde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile polis aracının hava yastıkları patlarken, kazada şans eseri yaralanan olmadı. Kazanın ardından bölgeye polis ve trafik ekipleri sevk edildi. Polis aracı içerisinde bulunan 2 mahkum, olay yerine çağrılan bir başka polis aracına aktarılarak götürüldü. Maddi hasarın meydana geldiği kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.