Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mahmut Öztürk Yeniden Aday Mı?

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk konuk olduğu DRT Denizli Ana Haber Bülteni’nde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Öztürk adaylığı ile ilgili soruya ‘Milletimiz bize bir görev tevdi ederse biz asla görevden kaçmayız. Asıl olan milletimizdir. Milletimizin kararı ne ise bizim başımızın tacıdır.’ yanıtı verdi.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut

2014 yılından bu yana Çardak Belediye Başkanı olan ancak bu seçimler için AK Parti tarafından aday gösterilmeyen Mahmut Öztürk konuk olduğu ana haber bülteninde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başka bir partiden yeniden aday olacağı kulislerde konuşulan Öztürk, katıldığı programda ise adaylığı ile ilgili açık kapı bıraktı. Kendilerini aday göstermeyenleri milletin ve kamuoyunun vicdanına bıraktığını söyleyen Öztürk, ‘ Aslolan Milletir.’ Diyerek milletin görev vermesi halinde görevden kaçmayacağını söyleyerek adaylık sinyalleri verdi. Henüz ismi açıklanmayan başka bir partiden aday olabileceği konuşulan Öztürk’ün ‘Milletimiz bize bir görev tevdi ederse biz asla görevden kaçmayız. Asıl olan milletimizdir. Milletimizin kararı ne ise bizim başımızın tacıdır.’ açıklamaları dikkat çekti.

‘ADAYLIK NASIP İŞİ’

Öztürk programda bugüne kadar tamamladığı ve henüz tamamlanmamış olsa da alt yapısını kurduğu projelerden de bahsederek ‘ Birçok proje yaptık, tamamlayamadıklarımızın alt yapısını oluşturduk. Organize Sanayi Bölgesinde fabrikaların kurulması en büyük hayalimizdi, bunu başardık. Kalifiye eleman istihdamı için Meslek Yüksekokulu’nu ilçemize kazandırdık.  Adaylık da nasip işi, kime nasip olursa o olur. Ancak eldeki verilere de bakmak lazım.’ açıklamaları ile yeniden aday olup olmayacağı konusunda kafalarda soru işareti bıraktı.

NEDEN ADAY OLAMADI?

Partisi tarafından yeniden Çardak Belediye Başkan adaylığına gösterilmeyen Mahmut Öztürk, aday gösterilmeme sürecine de değindi. Öztürk, aday olamaması ve başka partiden aday olacağı iddiaları üzerine sorulan soruya ise  ‘Aday olamama durumumun bu sebepler dışında farklı bir nedeni olduğunu düşünüyorum.  Aslolan  Millettir. Seçimlerde baş aktör millettir. Millet ne derse o olur. Anket sonuçları da aşağı yukarı seçim sonuçlarını da belirler. Perşembenin geleceği Çarşambadan bellidir. Biz Çardak için hizmetleri yürütürken, ben her zaman olduğu gibi, aynı boş durmamışlar, altımızı oymaya devam etmişler. Tabi bunlar dahili ve harici bedhahlar denerek nitelenen insanlar. Ancak biz yine çalışmaktan yılmayız. Biz her Dönemde çalıştık ve her görevimizde de devletin imkanlarını milletle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Aday gösterilip gösterilmememiz konusunda tüm verileri sundum. Tamamını kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Benim milletim beni seviyor. Benim milletimin gönlünde yerim var. ‘ ifadelerini kullanarak cevap verdi.

‘ASIL OLAN MİLLETİMİZDİR’

Belediye Başkanlığı süresince Çardak’a hizmette sınır tanımadığını ve çalışmalarıyla millete çare olmaya çalıştığını söyleyen Öztürk: ’Bizim duruşumuz yürüyüşümüz bellidir. Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmektir. Belediye başkanı olarak da olsa, başka bir görevde de olsa yine hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimiz bize bir görev tevdi ederse biz asla görevden kaçmayız. Asıl olan milletimizdir. Milletimizin kararı ne ise bizim başımızın tacıdır.’ dedi.