Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’nın son 1 haftalık Koronavirüs vaka sayısı belli oldu!

Sağlık Bakanlığı tarafından son 1 haftalık vaka sayısı ve yüzdesi açıklandı. Manisa ise Ege Bölgesinde vaka sayısı bakımından Muğla ve İzmir’in ardından en yüksek 3. il oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından son

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın haftalık il il vaka sayılarını açıklayacağız açıklamasının ardından ilk veriler dün akşam geldi. Ege illeri içerisinde en çok vaka sayısı yüzdesi Muğla’da çıkarken, Muğla’yı İzmir ve ardından Manisa takip etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin haftalık vaka sayılarını sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Yerinde karar dönemindeyiz’ ifadelerini kullandı. Manisa’nın haftalık vaka ortalaması 42,52 olarak açıklandı.

Bakan Koca, son Bilim Kurulu Toplantısında yaptığı açıklamada, salgında yeni bir döneme girildiği belirterek, illerin haftalık vaka sayılarını her hafta başında paylaşacaklarını belirtmişti. Koca, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Son basın toplantımızda illerimizdeki vaka sayısını paylaşacağımızı belirtmiştim. Bundan sonra her hafta başında 7 günün vaka sayısını ilan edeceğiz. Yerinde karar dönemindeyiz” ifadelerini kullanarak Türkiye haritası üzerinde il il haftalık vaka sayılarının olduğu bir fotoğraf paylaştı. Manisa’da her 100 bin kişide 42,52 vaka tespit edildi.