Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa Yurtlar Futbol Takımı Türkiye şampiyonu oldu

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI, KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BU YIL 36’NCISI DÜZENLENEN TÜRKİYE SPOR OYUNLARI FUTBOL TURNUVASI’NDA MANİSA’YI TEMSİL EDEN YURTLAR FUTBOL TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI,

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 36’ncısı düzenlenen Türkiye Spor Oyunları Futbol Turnuvası’nda Manisa’yı temsil eden Yurtlar Futbol Takımı, Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Spor Oyunları Futbol Turnuvası Samsun’da gerçekleştirildi. Final maçında Manisa, rakibi Yozgat’ı 4-2 yenerek şampiyonluk kupasını kaldırdı. Turnuvayı namağlup tamamlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yurtlar Futbol Takımı büyük bir başarı elde etti. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, şampiyon olan takımı ve antrenörleri tebrik ederek, “Sporcularımızın göstermiş olduğu bu üstün başarı bizleri son derece gururlandırdı. Gençlerimizin spora olan ilgisi elde edilen bu başarının en büyük anahtarıdır. Manisa olarak spor alanında daha birçok başarıya imza atacağımıza olan inancım tamdır” dedi.