Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da 2 belediye başkanından kötü haber

13 Ekim tarihinde korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan ve Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesinde tedavi gören Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in yoğun bakıma alındığı bildirildi. Bilgin’in ardından bir kötü haber de Manisa’nın AK Parti’li Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz’dan geldi. Topuz, kendisi ile birlikte ailesinin korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

13 Ekim tarihinde korona

16 Ekim tarihinde gribal enfeksiyon şikayetiyle hastaneye başvuran Köprübaşı Belediye Başkanı Regaip Topuz ve ailesinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Korona virüse yakalanan Başkan Topuz, eşi, 2 çocuğu ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, karantina sürecini evde geçirdikleri belirtildi. Konuyla ilgili Topuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ailemin tamamında Covid testi pozitif çıktı ve şu an sağlık durumları iyi. Ben de karantina sürecindeyim. Ümit ediyorum ki bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırız. Telefonlarınıza cevap veremediğim için hepinizden özür diliyorum. Bu konuda arayan soran mesaj atan tüm gönül dostlarıma yürekten teşekkür ediyorum.”

Kuru öksürük ve gribal enfeksiyon şikayetiyle 13 Ekim tarihinde Saruhanlı Devlet Hastanesine başvuran Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in korona virüs testi pozitif çıktı. Tetkiklerin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınan Bilgin, şikayetlerinin artması üzerine yoğun bakım ünitesine alındı. Konuyla ilgili Saruhanlı Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Belediye Başkanımız Zeki Bilgin’in 13 Ekim tarihinden bu yana Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde süren tedavisine ateş ve öksürük şikayetlerinin artması nedeniyle bugünden itibaren Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde devam edilecektir”.