Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da aynı binada bir gecede iki yangın

MANİSA’NIN KIRKAĞAÇ İLÇESİNDE SURİYELİ BİR AİLENİN KALDIĞI İKİ KATLI EVDE YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE EKİPLERİ YANGINI SÖNDÜRMESİNİN ARDINDAN AYNI EVDE GECE SAATLERİNE YİNE YANGIN ÇIKARKEN YANGINDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Suriyeli bir ailenin evinde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürmesinin ardından binada aynı gece yine yangın çıkarken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, Kırkağaç ilçesi Kadriye Mahallesi’nde Suriyeli bir ailenin kaldığı 2 katlı evin 2. katında dün akşam saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Soğutma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler olay yerinden ayrıldı. Yaklaşık 4 saat sonra gece saat 02.00 sıralarında aynı evin 1. katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürülürken, her iki yangında da ölen ya da yaralanan olmadı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangının kesin çıkış sebebi araştırılıyor.