Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da polisten uyuşturucu tacirlerine darbe

Manisa’da polis tarafından uyuşturucu

Manisa’da polis tarafından uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 3’ü mahkemece tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu ve uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yapılan saha çalışmalarında bir ikamette yapılan aramada, 6,35 gram esrar maddesi, boyları 50-200 santimetre arasında olan 11 kök Hint keneviri bitkisi, 1 adet tabanca ve bir kesi kısmı oluklu bıçak ele geçirildi. Konuyla ilgili D.K. (20), Ö.S. (18) ve M.G. (30) hakkında 2313 SKM suçundan adli işlem yapılmaya başlandığı açıklandı.

Saruhanlı’da 3 tutuklama
Saruhanlı ilçesinde durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 487 gram metamfetamin maddesi, 1,73 gram metamfetamin maddesi, 1,35 gram metamfetamin maddesi ve 0,39 gram esrar maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili İ.T. (30), İ.K. (31) ve D.K. (23) isimli 3 şüpheli şahıs hakkında ‘Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak’ suçundan işlem yapıldı. Şüpheli şahıslar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.