Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da toplu taşımaya eğitim düzenlemesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 11

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin okullarına gidiş ve dönüşlerinde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarında okul giriş-çıkış saatlerine göre düzenleme ve planlama yapıldı.
İl genelinde vatandaşların toplu ulaşımdan etkin ve verimli şekilde faydalanabilmeleri için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin okula gidiş ve dönüşlerinde herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla düzenlemeye gitti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatıyla toplu ulaşım araçlarının hareket saatleri ve güzergahları ile ilgili okul saatlerine göre gerekli düzenlemelerin yapıldığını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimizin toplu taşıma noktasında herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde gerekli düzenleme ve planlamalarımızı yaptık. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması diliyor, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 11 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ İTİBARİYLE BAŞLAYACAK OLAN 2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE ÖĞRENCİLERİN OKULLARINA GİDİŞ VE DÖNÜŞLERİNDE HERHANGİ BİR MAĞDURİYET YAŞAMAMALARI İÇİN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA OKUL GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİNE GÖRE DÜZENLEME VE PLANLAMA YAPILDI. (İHA/MANİSA-İHA) Manisa Büyükşehir Belediyesi, 11 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin okullarına gidiş ve dönüşlerinde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarında okul giriş-çıkış saatlerine göre düzenleme ve planlama yapıldı.