Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marmaris park bahçeler ekipleri durmak bilmiyor

Marmaris’in parklarında ve yeşil

Marmaris’in parklarında ve yeşil alanlarında gece gündüz hummalı çalışma gerçekleştiren ekipler, durmak bilmiyor.

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, ilçenin dört bir yanında durmaksızın çalışmaya devam ediyor. Merkez mahallelerden kırsal mahallelere kadar her noktada çalışan ekipler parklarda bozulan oyuncaklara ve spor aletlerini de tamir ediyor. Kırılanları da yenisiyle değiştiriyor. Marmaris’e yeni parklar kazandırmak için de çalışan ekipler ayrıca parklar ve yeşil alanlarda budama ve mevsimlik çiçek dikimine de devam ediyor. Merkez mahallelerden kırsal mahallelere kadar her noktada çalışan ekipler parklar, yeşil alanlar ve refüjlerde ağaç budama, çim biçme ve yabani ot temizleme gibi işleri yapıyor.

MARMARİS’İN PARKLARINDA VE YEŞİL ALANLARINDA GECE GÜNDÜZ HUMMALI ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİREN EKİPLER, DURMAK BİLMİYOR. (GÜLDEMET KIZIL/MUĞLA-İHA) Marmaris’in parklarında ve yeşil alanlarında gece gündüz hummalı çalışma gerçekleştiren ekipler, durmak bilmiyor.

Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Ekiplerimiz ilçemizin yeşil alanlarının bakımlarını rutin olarak sürdürüyor, modern ve estetik görünümleriyle de ilçemize yakışan işlere imza atıyorlar. Tüm çalışmalarımızı yeşil alanların arttırılması yönünde planlıyoruz. Vatandaşlarımıza açık alanlarda daha keyifli vakit geçirebilecekleri parklar sunuyoruz” dedi.