Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marmaris Ticaret Odası hizmet aracı TOGG geldi

Marmaris Ticaret Odası, Türkiye

Marmaris Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimini neticesinde 61’inci sıradan teslim almaya hak kazandıkları yerli ve milli ilk elektrikli otomobil TOGG’u teslim alarak envanterlerine kaydettiler.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı ve TOBB’un da hissedarı olduğu Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli otomobil, Marmaris Ticaret Odasının hizmet aracı olarak envantere kaydedildi.
TOGG’u Marmaris Ticaret Odası adına teslim alan Yönetim Kurulu Başkanı S. Mutlu Ayhan, “Türkiye’nin yerli ve milli ilk elektrikli otomobili TOGG’u teslim almanın gururunu yaşıyoruz. Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve aracın üretiminde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Odamıza ve Marmaris’imize hayırlı olsun” dedi.

MARMARİS TİCARET ODASINA TOGG GELDİ MUTLU AYHAN (GÜLDEMET KIZIL/MUĞLA-İHA) Marmaris Ticaret Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda yapılan kura çekimini neticesinde 61’inci sıradan teslim almaya hak kazandıkları yerli ve milli ilk elektrikli otomobil TOGG’u teslim alarak envanterlerine kaydettiler.