Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masum isteğine yetkililerden çare bekliyor

AYDIN EFELER İLÇESİ FATİH MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN 45 YAŞINDAKİ ONKOLOJİ HASTASI MURAT GÖZMERAL’İN DERTLERİNE 2 METRE OLAN BOYU İLE 130 KİLOGRAM OLAN AĞIRLIĞI EKLENİNCE RAHATA HASRET KALDI. NORMAL YATAKTA YATAMAYAN, HASTA YATAĞINA DA SIĞAMAYAN MURTA GÖZMERAL, “NE NORMAL YATAKTA YATABİLİYORUM NE DE VERİLEN ORTOPEDİK YATAĞA SIĞABİLİYORUM. RAHAT VE HUZURA HASRET KALIYORUM” DEDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aydın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi’nde yaşayan 45 yaşındaki onkoloji hastası Murat Gözmeral’in dertlerine 2 metre olan boyu ile 130 kilogram olan ağırlığı eklenince rahata hasret kaldı. Normal yatakta yatamayan, hasta yatağına da sığamayan Murta Gözmeral, “Ne normal yatakta yatabiliyorum ne de verilen ortopedik yatağa sığabiliyorum. Rahat ve huzura hasret kalıyorum” dedi.

Aydın Efeler ilçesinde yaşayan ve 10 yıl öncesine kadar Aydın Belediyesi’nde çalışan Murat Gözmeral, 10 yıl önce aniden rahatsızlandı. Hastaneye gittiğinde onkoloji hastası olduğu belirlenen Gözmeral tedavilere olumlu cevap veremeyince malulen emekli edildi. İki çocuk babası Murat Gözmeral’in önceki günlerde hastanede olduğu yerde düşmesi sonucu sol kolu çeşitli yerlerinden kırıldı. Bu talihsiz kazanın ardından normal yatakta yatamaz duruma düşen Mehmet Gözmeral’a aydındaki bir yardım derneği tarafından ortopedik yatak verildi. Ancak standartların üzerinde boya ve kiloya sahip olan Mehmet Gözmeral yatağa sığamadığı için zor durumda olduğunu belirterek “Yaklaşık 10 yıldır yatalakım. Artık normal yatakta yatamaz duruma düşünce sağ olsun bir yardım kuruluşu hemen yatak getirdi. Ancak rahatsızlığım dolayısıyla normal yatakta yatamıyorum. Boyum ve kilom nedeniyle bize verilen ortopedik yatağa sığmıyorum. Ne olur yetkililer bana sığabileceğim bir yatak tedarik etsinler. Günlerdir adeta ızdırap içindeyim” diye konuştu.