Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Uz: Sözleşmesi biten tüm oyuncularımızla görüşüyoruz

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz,


Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, geçen sezon Denizlispor’da oynayıp sözleşmesi uzatılmayan bazı oyunlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Sözleşmesi biten tüm oyuncularımızla görüşüyoruz” dedi. Takımın ayakta kalabilmesi için daha fazla desteğe ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Başkan Uz, “Olağanüstü genel kurulda tüm gerçekleri ve yaşananları anlatacağım” dedi.

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, geçen sezon takımda forma giyip de sözleşmesi bittikten sonra da kentteki halı sahalarda idmanlara çıkan futbolcularla ilgili açıklama yaptı. Bahsi geçen konularla ilgili yabancı futbolcular dışındaki bütün futbolcularla görüştüklerini açıklayan Başkan Uz, “Denizlispor Kulübü olarak yabancı oyuncular hariç sözleşmesi sona eren tüm futbolcularla her zaman görüşmelerimizi sürdürdük ve bütçemiz dahilinde tekliflerimizi sunduk. Ancak oyuncuların talep ettiği transfer ücretini karşılamamız mümkün değildir. Ödeyemeyeceğimiz ve kulübümüzü daha büyük ekonomik çıkmaza sokacak sözleşmelere imza atmamız beklenmemelidir. Kulübümüzle sözleşme imzalama imkânı olan tüm oyuncularımıza, iki tarafın da yararına olacak şekilde anlaşma yapma çağrımızı yineliyoruz. Kapımız her zaman açık. Kulübü devraldığımız günkü durum unutulmamalı. Biz o zor şartlarda elimizi taşın altına koyduk ve 2 sezon büyük fedakarlıklarla bugünlere geldik” ifadelerini kullandı.

“Bu destek yeterli değil”
Kulübün mali açıdan bu zor günlere nasıl geldiğini de hatırlatan Mehmet Uz, yapılan desteklerin yeterli olmadığını, desteklerin artmasıyla başarının da geleceğini söyledi. Başkan Uz, “Bu takım 2 sezon önce, 10 gün içinde yaptığı transferlerle bugünlere kadar gelmiştir. Kulübe sahip çıkanlar bellidir. Ancak bu destek yeterli değildir. Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar tüm fedakarlıkları yaptık. Belli insanların desteğiyle kulübün ayakta kalması mümkün değildir. Bugüne kadar eleştirilere sessiz kalışımız korktuğumuz veya söyleyecek bir şey olmadığından değil, kulübümüzün zarar görmesine engel olmak içindir. Olağanüstü genel kurulda tüm gerçekleri ve yaşananları anlatacağım. Bu kulüp hiç birimizin değil ama hepimizin. Tüm şehrin desteğine ihtiyaç var. Biz veya gelecek başka bir yönetimin verilecek destekle başarıyı yakalayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Dün gerçekleştirilmesi planlanan antrenmanın futbolcuların alacaklarını alamadıklarından kaynaklı antrenmana çıkmak istememesi üzerine de açıklama yapan Başkan Uz, gerekenlerin yapılacağını ve kimsenin Denizlispor’dan büyük olmadığını hatırlattı.
10 Ağustos’ta olağanüstü genel kurula gidecek olan Denizlispor’da başkan Uz, görevi bırakmasını isteyenlere de aday olmalarını bekliyorum diyerek göz dağı verdi.