Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Memur Sen Denizli Şubesi PAÜ Rektörü Ahmet Kutlahan’ı istifaya davet etti!

Memur Sen Denizli Şubesi PAÜ’ye ait kreş binasının depremzedeler için açılması talebinin PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan tarafından onay verilmediğini açıklamıştı. Açıklama sonrası PAÜ Rektörü’nün Memur-Sen’e yönelik mobbing uyguladığını iddia eden memur sen yeni bir açıklama yayımladı. Açıklamada, ”Üyelerimizi istifaya zorlayan Rektör ve Rektör Yardımcılarını, onurlu davranarak PAÜ yönetiminden istifaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Memur Sen Denizli Şubesi

Pamukkale Üniversitesi tarafından yaptırılan, üç yıldır atıl durumda olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anaokulu-kreş olarak açılışını yaptığı binanın; ilgili kurumlar tarafından Denizli’ye gelen depremzede çocuklarımızın eğitimi için tahsis edilmesi istendiği ve Rektör Kutluhan tarafından olumsuz cevap verildiği gibi bu konudaki tüm taleplere de kapının kapatıldığını Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği gündeme taşımıştı.

Basında çıkan haberler üzerine Rektör Kutluhan’ın Memur-Sen üyelerini istifaya zorladığı gerekçesiyle Memur-Sen Denizli İl Temsilciliği tarafından yeni bir açıklama yayınladı.

Yapılan Açıklamada;

“Basına yansıyan haber üzerine PAÜ Rektörü Kutluhan; doğruları söyleyen Memur-Sen’i hedef almış ve Üniversite’de üyelerimizi sendikadan istifaya zorlamaya, şantaja ve mobbinge başlamıştır.

Depremi en acı şekilde yaşayan çocuklarımızın eğitimini önemsiyor; acılarını dindirmek, yaralarını sarmak için eğitim ortamlarında psikolojik olarak rehabilite edilebilmelerini destekliyoruz.

Bu nedenle de boş ve atıl durumdaki söz konusu binanın, KYK yurtlarındaki depremzede çocuklarımızın yararına kullanılmak üzere, ilgili kurumlara tahsis edilmesi gerektiğini ısrarla söylüyoruz.

Milletçe kenetlendiğimiz, tek yürek olduğumuz şu günlerde  kamu yararı taşıyan bu girişimimizi, ihtirasına yediremeyen Rektör Kutluhan; kendi çiftliği sandığı Pamukkale Üniversitesindeki üyelerimizi, rektör yardımcılarını da kullanarak baskıyla istifaya zorlamakta ve mobbingin derecesini artırarak psikolojik baskı kurmaktadır.

Rektör Kutluhan’ın öfkesini kontrol edemeyerek sağa sola saldırmasını şiddetle kınıyor, devlet adamlığı kimliği ile davranmasını bekliyor, sokak jargonuyla seviyesiz hal ve hareketlerine çeki düzen vermesini bekliyoruz.

Haklı olduğumuzda susmayacağımızın, yanlış olanın da yanlış yapanın da sonuna kadar karşısında duracağımızın bilinmesi gerekmektedir. Rektör KUTLUHAN’ın bu mobbing girişiminin ve Pamukkale Üniversitesindeki mevcut yönetim tarzının da yanına kâr kalmayacağını belirtmek isteriz.

Üyelerimizi istifaya zorlayan Rektör ve Rektör Yardımcılarını, onurlu davranarak PAÜ yönetiminden istifaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.