Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MENEMEN BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK ÇORBA

Bu haberin fotoğrafı yok

İzmir’in Menemen ilçesinde, dar gelirli vatandaşlara; kömür, sıcak yemek ve kıyafet gibi desteklerde bulunan Menemen Belediyesi, şimdi de Bakırçay Üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikram etmeye başladı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Kış soğuklarını sosyal sorumluluk projelerimizle sıcağa çevirmeye devam ediyoruz” dedi.

İZMİR’İN MENEMEN İLÇESİNDE, DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA; KÖMÜR, SICAK YEMEK VE KIYAFET GİBİ DESTEKLERDE BULUNAN MENEMEN BELEDİYESİ, ŞİMDİ DE BAKIRÇAY ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK ÇORBA İKRAM ETMEYE BAŞLADI.

Menemen Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, soğuk kış günlerinde üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Belediye ekipleri, Bakırçay Üniversitesinin Seyrek’teki kampüsünde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere sıcak çorba ikram etmeye başladı. Öğrenciler, sıcak ikramın kendilerini motive ettiğini ve kış aylarında böyle desteklerin kendileri için büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

İZMİR’İN MENEMEN İLÇESİNDE, DAR GELİRLİ VATANDAŞLARA; KÖMÜR, SICAK YEMEK VE KIYAFET GİBİ DESTEKLERDE BULUNAN MENEMEN BELEDİYESİ, ŞİMDİ DE BAKIRÇAY ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK ÇORBA İKRAM ETMEYE BAŞLADI.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, öğrencilere yönelik yapılan bu projenin, gençlerin soğuk hava şartlarında daha rahat bir şekilde derslerine devam etmelerine destek olmayı amaçladığını belirtti. Başkan Pehlivan, “Üniversite öğrencileri, kentimizin geleceği için büyük öneme sahip. Onların eğitimlerine destek olmak, kış aylarında bir nebze olsun sıcaklık katmak amacıyla her yıl sıcak çorba dağıtımı yapıyoruz. Kış soğuklarını gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ile sıcağa çevirmeye devam edeceğiz. Birçok güzel projeyle insanımıza dokunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yeni çalışmalarıyla hep yanınızda olacak” dedi.(İHA)