Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Menteşe Edis’le coştu.. Şenliğin finali müthiş oldu!

5.Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin son gününde Menteşe’de sahne alan Edis, sahne şovuyla hayranlarını coşturdu. Binlerce Menteşelinin akın ettiği konseri hayranları ile dolduran Edis, muhteşem sahne şovları, renkli dansları, özel repertuvarı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

5.Menteşe Kültür ve Sanat

Sevilen pop sanatçısı Edis, konserde kendi repertuarındaki şarkıların dışında seslendirdiği yabancı şarkılarıyla da hayranlarına sürpriz yaptı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Edis’e şenliğe yapmış olduğu katılımdan dolayı teşekkür plaketi takdim ederek, “3 gün boyunca dolu dolu bir şenlik yaşadık. Umarım keyif aldığınız bir şenlik olmuştur. Şenliğimizin son gününü sevilen sanatçı Edis ile tamamladık. Hepinize şenliğimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

 

Türkeş, Sevenleri Tarafından Anıldı

Gazeteci – yazar Ünal Türkeş aramızdan ayrılışının ikinci yılında Menteşe Belediyesi tarafından 5’incisi düzenlenen Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Muğla Sanatseverler Derneği’nin katkılarıyla anıldı.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Mürsel Alban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Sivil Toplum Kuruluşları, Devrim Gazetesi yazarları, ailesi ve sevenleri katıldı. Programın açılışında Ünal Türkeş’in fotoğraflardan oluşan slayt gösterimi zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Anma programı sonrası Ünal Türkeş’in kaleme aldığı kitaplar okurlara dağıtıldı.

Yazar Hakan Mengüç, Hayranlarıyla Buluştu

Yazar, Müzisyen ve Ney sanatçısı Hakan Mengüç, 5. Menteşe Kültür ve Sanat şenlikleri kapsamında Menteşe’de hayranlarıyla buluştu.

Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen Hakan Mengüç ney dinletisi ve kitap imza gününe yazarın hayranları adeta akın etti. Hakan Mengüç, etkinlikte tasavvuf ve sufi felsefesi, aşk, kadın-erkek ilişkileri ve nihilizm (hiççilik) konularında bilgilendirme yaparak Mevlana ve Şems, Aşık Veysel ve Neyzen Tevfik’ten çeşitli hikâyeler anlattı.
Etkinlikte ekibiyle birlikte canlı performansta sunan Mengüç, Ney üfleyerek gitar çaldı.

Söyleşi ve dinletinin ardından Menteşe Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güven ve Leyla Ersöz tarafından Mengüç’e teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Mengüç daha sonra kitaplarını hayranları için imzaladı. Mengüç’e kitap imzalatmak isteyen pek çok hayranı uzun kuyruklar oluşturdu.

Fatih Portakal Sevgisi Salona Sığmadı

5.Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Menteşe’ye gelen gazeteci – yazar ve FOX Tv Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal Menteşe’de sevenleriyle buluştu. Türkiye’de Neler Oluyor? adlı söyleşi için Menteşe’ye gelen Fatih Portakal’ı görmek isteyenler, izdihama neden oldu. Fatih Portakal sevgisi salona sığmadı.

Söyleşi de Türkiye’nin yakın siyasi tarihi ve siyasal gelişimi hakkında bilgiler veren gazeteci – yazar Fatih Portakal, iktidarın ve muhalefetin siyasal söylemleri hakkında da paylaşımlarda bulundu.

 

Gökçe, Menteşelileri Coşturdu

Pop Müzik şarkıcısı Gökçe 5. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında sahne aldığı Menteşe’de hayranlarını coşturdu. Sahnedeki sıcak ve samimi tavırlarıyla konseri izlemeye gelenlerin kalbini çalan Gökçe, şarkılarıyla Menteşelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ailesiyle birlikte geldiği konserde, “Şenliklerimizin ikinci gününde sevilen sanatçı Gökçe’yi sizlerle buluşturduk.  Şenliğimiz yarında çeşitli etkinlikler ve konserlerle devam edecek. Bugün bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Konser sonrası Başkan Gümüş Gökçe’ye teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti.