Menteşe’de Şiir Dolu Gece

Menteşe’de Şiir Dolu Gece
Yayınlama: 05.01.2018
A+
A-

Menteşe Belediyesi ve Muğla Sanatseverler Derneği’nin desteğiyle Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde düzenlenen “Senden Sonra- İsmail Arık Şiirleri” ile Şair Arık, şiir severler ile bir araya geldi. Şiir dolu gecede Arık’a müzikleri ile eşlik eden Emrah Demirtaş orkestrası ve solist Çiğdem Ateş, seslendirdiği şarkılarla etkinliğe katılanlara unutulmaz bir şiir gecesi yaşattılar.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün ev sahipliğinde düzenlenen şiir gecesine, Muğla Vali Yardımcıları Fethi Özdemir, Beyazit Bestami Alkan, Menteşe Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Ünver, Muhtarlar ve sanatseverler vatandaşlar katıldı.

Gecede, kendi yazdığı şiirleri müzik eşliğinde seslendiren İsmail Arık, zaman zaman kaleme aldığı şiirlerin hikayelerini anlattı. Manevi annesine, kızlarına ve eşine okuduğu şiirler ile geceye katılanlara duygu dolu anlar yaşatan Arık, sanatseverlerden tam not aldı.

”Böyle yetenekli bir sanatçımız olduğu için mutluyuz”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş

Gecenin sonunda İsmail Arık’ı tebrik eden Başkan Gümüş, “İsmail Bey, uzun yıllardır yakından tanıdığımız ve hepimizin sevdiği bir arkadaşımız. Bu gece sizleri olduğu kadar beni de çok şaşırttı. Açıkçası bu kadar yetenekli olduğunu, bu kadar güzel şiir yazıp, seslendirdiğini ben de bilmiyordum. Bize bu güzel geceyi yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum. İlimizde böylesine yetenekli bir sanatçı çıktığı için de ayrıca çok mutlu oldum.” dedi.

Muğla Sanatseverler Derneği Başkanı Sadettin Özbek’in şiir, Osman Coşkun’un türkü okuyarak renk kattığı gecede, Başkan Gümüş tarafından İsmail Arık’a plaket takdim edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.