Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Menteşe’de Yeni Yağmur Suyu Hatları Çekiliyor

Bu haberin fotoğrafı yok

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesinde sürdürdüğü alt yapı çalışmaları ile ilçeye yeni yağmur suyu hatları çekiyor.  

İl genelindeki içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu ile ilgili eksikleri tek tek gidermeye devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Menteşe ilçesi Karamehmet Mahallesi’ne yeni yağmur suyu hatları çekti.

MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, kış mevsiminde meydana gelebilecek aşırı yağışların tehlikeli olmaktan çıkması için başlatılan yağmur suyu hattı çekme çalışmaları, Menteşe ilçesi Karamehmet Mahallesi 2. Cadde ve 23. Sokakta tamamlandı. 2 kepçe ve 4 personel ile yaklaşık 45 gün süren çalışmalar kapsamında, yağmur suyu hattının çekilmesi ile birlikte yağmur mazgallarının da imalatı yapılarak meydana gelebilecek sorunlar ortadan kaldırıldı.

Konu ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi: “MUSKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından belirlenen program dâhilinde Menteşe ilçesinde yağmur suyu çalışmalarımız devam edecek. Ayrıca ihtiyaç duyulan diğer mahallelerde yağmur suyu drenaj hatları, mevcut hatların bakım, onarım ve temizliği devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar ve aldığımız önlemler ile kış mevsiminde yaşanabilecek şiddetli yağışlar tehlikeli olmaktan çıkacak.”