Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meral Akşener İzmir’de ağabeyinin isminin verildiği parkı açarken göz yaşlarını tutamadı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin kuruluşunun 3. yılı dolayısıyla İzmir’e geldi. Bir dizi temaslarda bulunan Akşener, üç yıl önce vefat eden ağabeyi Nihat Gürer’in ismini taşıyan parkın açılışını gerçekleştirirken göz yaşlarını tutamadı.

İYİ Parti Genel Başkanı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’e geldi. Partinin kuruluşunun 3. yılı dolayısıyla geldiği şehirde bir dizi temaslarda bulunacak olan Akşener’i İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer karşılayarak konuk etti.

Tunç Soyer ile görüşmesinin ardından Çiğli’ye geçen Akşener burada büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün öncülüğünde Harmandalı Mahallesi’nde yaptırılan üç yıl önce vefat eden ağabeyi Nihat Gürer’in ismini taşıyan parkın açılışını gerçekleştirdi.Açılışa, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve partililer de katıldı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ağabeyinin isminin verildiği parkın açılışında gözyaşlarını tutamayan Akşener,”Ağabeyim iyi ve vicdanlı bir insandı. Dolayısıyla çocukların eğleneceği, oynayacağı bir yere isminin verilmesini ömrüm boyunca unutmayacağım. Emeği geçen herkese en derin teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.