Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merkezefendi El Ele ‘İyilik Hareketi’ karmaşık da olsa ulusal gündeme geldi

‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi projesi çerçevesinde Covid-19 salgınının yaşandığı günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflara, hayırseverler aracılığı ile yardım eli uzatıldı. Belediyenin bu projesi Fatih Portakal’ın sunumu ile FOX Ana Haber’de gündeme gelirken, Portakal’ın haber sunumunu karmaşık bir şekilde yapması ilginç anlara neden oldu.

‘Merkezefendi El Ele’ iyilik

Merkezefendi Belediyesi tarafından Ramazan ayı için başlatılan “Merkezefendi El Ele” hareketi çerçevesinde hayırseverler aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği yardımında bulunulurken ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflara da can suyu olunacak. ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketinde, hayırsever vatandaşlar ve restoran sahibi esnaflar, www.merkezefendi.bel.tr/elele adresinde bir araya gelecek, iftar talep eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar yemeği yardımı yapılacak. Harekete, kişi başı en az 20 lira ve katları olmak üzere katkı sağlanacak. Sisteme dahil olmak isteyen restoranların, Merkezefendi sınırları içerisinde bulunması ve dağıtım ağına sahip olması gerekiyor.

FATİH PORTAKAL ANLATAMADI AMA

Fox Ana Haber, Merkezefendi Belediyesi’nin bu projesini bugün akşam ajansında yer verdi. Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın karmaşık cümleler ile anlatmakta zorlandığı ‘İyilik hareketi’ her şeye rağmen Türkiye gündeminde yer buluş oldu.

İŞTE FATİH PORTAKAL’IN SUNUMU

https://www.facebook.com/seniz.dogan2/videos/1496802200479337/

ŞENİZ DOĞAN’IN ANLATIMI İLE İYİLİK HAREKETİ

https://www.facebook.com/seniz.dogan2/videos/1495794403913450/