Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merkezefendi Yüksekçıta Avantajı Kaptı

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Vali Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda ağırladığı İTÜ’yü 73-63 skorla mağlup etti. Lacivert beyazlılar, Türkiye Basketbol 2. Liginde oynadığı son iki maçı kazanarak Play-0ff yolunda büyük avantaj elde etti.

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Denizli’yi temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı çıkışını sürdürüyor. Ligde son oynadığı Bornova ve İTÜ maçlarını kazanarak çıkışını sürdüren lacivert beyazlılarda keyifler yerinde. Eksik ve cezalı oyuncunun bulunmadığı Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, İstanbul temsilcisi olan İTÜ’yü 73-63 skorla mağlup etti. Lacivert beyazlılar böylelikle Play-off yolunda büyük avantaj yakaladı.

Play-off’da Büyük Avantaj

Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, bu hafta sonu Şanlıurfa’ya gidecek. Şanlıurfa temsilcisi Haliliye ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan lacivert beyazlıların Coachu Abbas Bakırcı, “Ligde oynadığımız son iki maçı kazanarak kendimizi bulduk. Kendi evimizde İTÜ’yü yenerek Play-Off’’da büyük avantaj yakaladık. Haliliye maçı bizim için kolay bir maç olmayacak. Rakibimiz tecrübeli bir takım. Hazırlıklarımızı ona göre yapacağız. Takım olarak Haliliye maçından galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Haliliye Belediyesi Basketbol Takımı ile Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı’nın karşılaşacağı maç, 31 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanacak.