Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merkezefendi’de İngilizce dil kursu kayıtları başladı

Merkezefendi Belediyesi tarafından lisede

Merkezefendi Belediyesi tarafından lisede eğitim gören öğrenciler ve 18 yaş üzeri vatandaşlar için ücretsiz A1 seviye İngilizce kursu verilecek.
İlçe genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediyesi, eğitim alanında da vatandaşlara desteklerini sürdürüyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi tarafından A1 seviye İngilizce kursu açılacak. Kontenjanla sınırlı olan ücretsiz kurstan, lisede eğitim gören öğrenciler ve 18 yaş üzeri Merkezefendililer faydalanabilecek. Kayıtlar, Adalet Mahallesi 10127 Sokak’ta bulunan Merkez Kütüphane’den yüz yüze yapılacak. Alanında uzman ve deneyimli öğretmenler tarafından verilecek olan kurs programı, temel İngilizce dil bilgisi ve becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Derslerde günlük konuşma, okuma, yazma ve dinleme becerileri üzerinde çalışılacak.

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ TARAFINDAN LİSEDE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLER VE 18 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLAR İÇİN ÜCRETSİZ A1 SEVİYE İNGİLİZCE KURSU VERİLECEK. (KÖKSAL KILINÇ/DENİZLİ-İHA) Merkezefendi Belediyesi tarafından lisede eğitim gören öğrenciler ve 18 yaş üzeri vatandaşlar için ücretsiz A1 seviye İngilizce kursu verilecek.