Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merkezefendi’de Off-Road Heyecanı Kortejle Başladı

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl 3.kez ev sahipliği yapılacak Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası yarışları öncesi Bayramyeri Camii’nde kortej düzenlendi.

Merkezefendi Belediyesi tarafından bu
https://youtu.be/b2_yFTFQi_o

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’na Merkezefendi Belediyesi ev sahipliği yapacak. Gerçekleşecek etkinlik öncesi, Denizlilileri bu organizasyonu tanıtmak ve davet etmek için bu gün Bayramyeri Camii’nde başlayan kortej düzenlendi.

BAŞKAN DOĞAN’DAN DAVET VAR

Kortej öncesi açıklamalarda bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,”Merkezefendimizin ev sahipliğinde Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları tekrar gerçekleştireceğiz. Bu yıl üçüncü gerçekleşecek. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve DENDOFF organizatörlüğündeki organizayona 30 yakın araç ve 62 sporcu katılacak. Bu sene bir de yabancı yarışmacımız olacak. Kendisi İtalya’dan yarışlara katılıyor. Ben buradan tüm otomobil, Off-Road tutkunlarını organizasyona davet ediyorum”dedi.

VATANDAŞLAR OFF-ROAD KORTEJİNİ MERAKLI GÖZLERLE İZLEDİ

Başkan Doğan konuşmasının ardından kortej için start verdi. Pazar günü kıyasıya yarış içinde olacak Off-Road otomobilleri ve pilotları Bayramyeri’nde başlayan kortej ile Atatürk Bulvar’ından geçerek Denizli halkını selamladılar. Vatandaşlar Off-Road kortejini meraklı gözlerle izledi.

Merkezefendi Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışları’nın ‘Mukavemet Etabı’ 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’de ve ‘Seyirci Etabı’ 28 Nisan Pazar günü saat 10.30’da Göveçlik mevkiindeki Off-Road pistinde gerçekleştirilecek.

HABER:ORAL CAN TATAR