Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Merkezefendi’de zafer coşkusu yaşanacak

Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos

Merkezefendi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü, Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu ile Türkiye’nin sevilen ismi Zeynep Casalini’nin sahne alacağı konserle kutlayacak.

2019 yılından itibaren birçok kültürel ve sanat faaliyete imza atan Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak için düzenleyeceği etkinliklerle Denizlililere 30 Ağustos’un coşkusunu yaşatmaya hazırlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümüne özel olarak gerçekleştirilecek konserde Merkezefendi Belediyesi Oda Orkestrası ve Çok Sesli Korosu ile Türkiye’nin sevilen ismi Zeynep Casalini sahne alacak. Birbirinden güzel şarkıların seslendirileceği konser, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de, Merkezefendi Kültür Merkezi Açık Otoparkı’nda düzenlenecek.

“Coşkuyla, gururla ve umutla kutluyoruz”
Tüm Denizlilileri 30 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan konsere davet eden Başkan Doğan, Zafer Bayramı’na yakışır bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Doğan, “30 Ağustos, Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin sonucunda, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Bizler de böylesine büyük bir destanı, zaferin 101. yılını Merkezefendimize yakışır bir şekilde kutluyoruz. Tüm hemşehrilerimi 30 Ağustos Çarşamba günü saat 21.00’de, Merkezefendi Kültür Merkezi Açık Otoparkı’nda gerçekleşecek olan konserlerimize bekliyorum” diye konuştu.