Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meşin Elektrik Şirinköyspor’a durmak yok!

Yeni sezonda Denizli 1.

Yeni sezonda Denizli 1. Amatör Küme C Grubunda Play off mücadelesi verecek olan Meşin Elektrik Şirinköyspor’a durmak yok.



Şirinköy Stadı’nda çalışmalarına devam eden Meşin Elektrik Şirinköyspor’da moraller yerinde.

“Güçlü bir grubumuz var”
Ligi ve hazırlık sürecini değerlendiren yeni transfer Yasir Arabacı yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek “Bizden daha önce başlayan rakiplerimizde oldu. Biz de arayı kapatmak için elimizden geleni yapıyoruz hatta ekstralar yapmaya çalışıyoruz. Bu sene güçlü bir grubumuz var. Tabi ki her takımın amacı başarılı olmaktır. Biz de bu hedef doğrultusunda bu grubun sürpriz takımlarından biri olacağımızı düşünüyoruz.
Bu sene çoğunlukla gençlerimize yer vereceğiz. İnşallah onlarda takımımız için ellerinden geleni yaparlar ve bu başarıyı hep birlikte elde ederiz. Dediğim gibi bu sene her takım şampiyonluk ister ama ilk etapta gençlerimize futbolu sevdirmeyi amaçladık. Bunun dışında tabi ki güzel futbolla elimizden gelen başarıyı elde etmeye çalışacağız. Bu şampiyonluk olur play off olur buna nasip diyelim. Güçlü bir gruptayız dediğim gibi biz elimizden geleni yapacağız. En üst sıralarda bitirmeye çalışacağız”dedi.

“Hedefimiz SAL’a çıkmak”
Yeni transferlerden genç futbolcu Oray Kısaoğlu’da antrenmanların gayet iyi ve verimli geçtiğine dikkat çekerek “Her şey istediğimiz gibi antrenmanlarımızı kaçırmadan istekli yapmaya çalışıyoruz. Süper amatöre çıkmaya oynayacağız. Kadro güzel bazı arkadaşlarım iyi. Bazı arkadaşlarım gelişecek. Süreçte ama geneline baktığımızda bu takım iş yapar düşüncesindeyiz. Hedefimiz süper amatöre çıkmak. İnşallah istediğimiz gibi geçer sezon sakatlıksız kazasız öyle istiyoruz”diye konuştu.

“Şirinköyspor’un hedefi her zaman büyük olmuştur”
Takımın başarılı oyuncularından Veysel Alper Baran’da huzurlu güzel bir ortamda çalıştıklarını belirterek “Sezona başlayalı iki hafta oldu. Gayet güzel gidiyor. Takımımız güzel hem genç hem tecrübeli bir kadro oluşturuldu. İyi oynamak üzerine bir takım oluşturuldu. Dürüst ve doğru davranış üzerine bir takım oluşturuldu. Güzel havamız iyi gidiyor. Hedefi zaman gösterir ama her takımın bir hedefi vardır tabi ki.
Nasipse inşallah zamanla şampiyonluğa oynamak isteriz. Şirinköyspor’un hedefi büyük olmuştur. Mazisi geçmişi olan büyük bir kulüp. Daha önce profesyonel lig görmüş bir takım. Ondan dolayı böyle geçmişi olan bir takımın hedefi her zaman en üst sıralardır. Biz bu bilinçle buraya geldik. Takım farklı bir oluşum içerisinde inşallah herkes için hayırlısı olur. herkese seslenmek istiyorum buradan kimsenin sakatlığı kazası belası olmadan güzel bir sezon geçirelim”ifadelerini kullandı.