Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHK BAŞKANI AHMET İBANOĞLU OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına Denizlili Ahmet İbanoğlu’nu getirdi. İbanoğlu, daha önce Denizli Gençlik Spor ve İl Müdürü olarak 13 yıl görev yapmıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve üyelerini belirledi. Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı’na Denizli’de 13 yıl görev yapan Ahmet İbanoğlu getirildi. Aslen Çivril’li olan İbanoğlu Denizli’de birçok başarılı spor ve gençlik organizasyonlarına imza attı.

Merkez Hakem Kurulu üyeleri ise Ünsal Çimen, Tolga Özkalfa, H. Ahmet Erdoğan, Erhan Sönmez, Seçim Demirel, Sefer Altuntaş, İbrahim Çınar, Ziya Çetin’den oluştu.

AHMET İBANOĞLU KİMDİR?

Ahmet İbanoğlu, Denizli’nin Çivril ilçesinde doğdu. 13 yıl Denizli Gençlik Spor ve İl Müdürü olarak görev yaptı. 2022 yılında emekliye ayrıldı. 1981 yılında TFF’de görevine başladı. Görevi boyunca birçok başarılı spor ve gençlik organizasyonlarında görev ve sorumluluklar üstlendi.

İbanoğlu, 1981 yılında TFF’de futbol hakemi olarak başlayan görev sürecinde ise 5 yıl Süper Lig hakemliği, 17 yıl profesyonel liglerde hakemlik, 2 yıl TFF Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu Üyeliği, 16 yıl Süper Lig hakem gözlemcisi, 3 dönem TFF Futbol Hakemleri Genel Merkez Yönetim Kurulu ve İcra Kurulları üyeliği, hakem eğitimciliği ve hakem mentörü gibi görevlerinde bulundu.

Ahmet İbanoğlu, Sabri Çelik ve Lale Orta’nın başkanlığını yaptığı MHK’lerde Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu üyesi olarak görev almıştı.