Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Denizli ilçe teşkilatları 3 Mayıs Milliyetçiler Günü toplantısında buluştu!

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli teşkilatları 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla Denizli İl Başkanlığının düzenlediği toplantıda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanlığı’ndan 3 Mayıs Milliyetçiler günü dolayısıyla MHP’nin Denizli’deki tüm ilçe başkanları bir araya geldi. Buluşmada MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP Denizli 1.sıra milletvekili adayı Ferudun Yılmaz ve tüm Denizli ilçe başkanları yer aldı.

İl Başkanı Yılmaz: Ülkücü ve Milliyetçi camiaya mensup olmaktan duyduğumuz onur ve gururu paylaşmak istiyorum

Buluşmada bir konuşma gerçekleştiren MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ‘Bu uğurda canlarını vermiş olan dava arkadaşlarımızı, rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Hepinizin de bildiği üzere Türk milliyetçileri Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde emniyet sigortası görevini görmüştür. Devletimizin bekası için güçlü devlet, güçlü millet şiarı ile geleceğe yürüyüşümüze Türkiye’nin buhranlı olarak tanımladığımız dönemlerine yüreğini gönlünü yaşamını ortaya koyarak ay yıldızlı bayrağı gönderden indirmemiştir. Ezanı dindirmemiştir. 780 bin metrekarelik vatan toprağını hiçbir zaman böldürmemiştir. Türklük gururunu ve şuurunu ortaya koymuştur. Önümüzdeki 14 Mayıs Genel Sçeimlerinde teşkilatlarımız olarak aylardır yoğun çalışma gösteriyoruz. Sayın genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarını hızla sürdürüyoruz. Denizli kentinde en az iki milletvekili ile TBMM’de temsil edileceğimiz inancını yeniden ifade etmek istiyorum. Ülkücü ve Milliyetçi camiaya mensup olmaktan duyduğumuz onur ve gururu paylaşmak istiyorum. Türk ve Türkiye Yüzyılında İHA, SİHA, Kızılelma, Kaan, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılması, kapalı maraşın açılması, Karabağ’ın zaferi, gelecekti yeni zaferlerin habercisidir. Genel Başkanımı Devlet Bahçeli’nin ve sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu milli bakışa devam edeceğiz. Biz burada terörle illiyet bağı olan, teröre terör diyemeyenlerle de mücadeleye devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir şehit cenazesine gittiğimizde gözümüzden ve gönlümüzden yaş aktığını biliyorum. Asil milletimiz terörist cenazelerinde karanfil bırakanlarla, vatan için canını verenleri ayırt edecektir. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Genel Seçimlerin kentimize ve asil milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ülkemizde yepyeni bir zafere imza atacağız. Biz aynı ve inançla çalışmalarımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Ne mutlu Türküm diyene demeye devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta terör odakları ve kandil kaybedecek. Türk Milleti ve geleceğimiz kazanacak. Cumhur İttifakımız kazanacak.’ ifadelerini kullandı.

Ünal: Teşkilatlarımız dimdik ayakta. Bunun neticesini hep birlikte alacağız

MHP Denizli Milletvekili adayı Ferudun Ünal, ‘Bugün 3 Mayıs Milliyetçiler gübü sebebiyle il başkanlığımızın düzenlediği bu toplantıya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz yola çıktığımızda hepiniz biliyorsunuz ilçe ilçe gezdik. Meşalemizi yaktık. Hepinizden Allah razı olsun. Listeler açıklandıktan sonra hepinizden tebrik aldım. Hepiniz destek verdiniz. Önemli olan kaçıncı sırada olmak değil. Ben geçen seçimlerde 3. sıra adayıydım. Ama 3. sıra olmama rağmen, 1. sırada adayımız kadar çalıştım. Teşkilatlarımız dimdik ayakta. Bunun neticesini hep birlikte alacağız.

‘Onların bize bıraktığı davasını hep birlikte sahada yaşatıyoruz’

Denizli Ülkü Ocakları Özgür Solak ise 3 Mayıs Milliyetçiler Günü ile ilgili yaptığı konuşmada, Bugün 3 Mayıs olması sebebiyle Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendiyle, sayın Nihal Atsız hocamız ve 3 Mayıs 1944 gününü anıyoruz. Onların bize bıraktığı davasını hep birlikte sahada yaşatıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdek seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Hepinize teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.