Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP DENİZLİ’DEN AŞURE HAYRI

MHP Denizli İl Başkanlığı,

MHP Denizli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla binlerce kişiye aşure ikramında bulundu. Vatandaşa kendi elleriyle aşure dağıtan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve DTO Başkanı Uğur Erdoğan yalnız bırakmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu. İl başkanlığı binası önünde düzenlenen programa Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz katıldı. MHP İl Başkanı Yılmaz, partililerin ve Denizlispor Başkanı Mehmet Uz’unda hazır bulunduğu etkinlikte binlerce kişiye kendi elleriyle aşure ikram etti.

Vatandaşlara elleriyle aşure ikramında bulunan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dağıtılan aşurenin güzelliklere, hayra, berekete vesile olmasına etti. Muharrem ayında bir çok acı yaşandığını da sözlerine ekleyen Yılmaz, “Hz. Hüseyin ve muhterem ehlibeyti rahmetle anıyorum. Türk İslam coğrafyasına kardeşlik, huzur, sükun ve güzellikler getirmesini niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.