Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Efeler’de Başkan Baskın güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın’da ilçe kongrelerine devam ederken 4. Olağan Kongresini yapan ve tek liste ile gidilen seçimlerde Efeler İlçe Başkanlığı’nda mevcut başkan Ahmet Baskın, yeniden seçilerek güven tazeledi.

MHP Aydın teşkilatında ilçe kongreleri heyecanı devam ederken Efeler İlçe Başkanlığı da 4. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. 2018 yılının Eylül ayından bu yana Efeler İlçe Başkanlığı görevini yürüten mevcut başkan Ahmet Baskın da, yeniden aday gösterildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Baskın, yeniden seçilerek güven tazeledi.

AYDIN (İHA) – MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) AYDIN’DA İLÇE KONGRELERİNE DEVAM EDERKEN 4. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPAN VE TEK LİSTE İLE GİDİLEN SEÇİMLERDE EFELER İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA MEVCUT BAŞKAN AHMET BASKIN, YENİDEN SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ. (UĞUR ESER/AYDIN-İHA) Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın’da ilçe kongrelerine devam ederken 4. Olağan Kongresini yapan ve tek liste ile gidilen seçimlerde Efeler İlçe Başkanlığı’nda mevcut başkan Ahmet Baskın, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Bu zamana kadar partinin birliği ve dirliği için mücadele ettiklerini ifade eden Baskın, “MHP yarım asrı geçen birikim ve tecrübesiyle, ilkeli ve tutarlı duruşuyla, siyasi ahlak ve olgunluğu ile Türkiye’nin önünü açarak serpilip gelişmesine destek vermiştir. Herhangi bir çıkar gözetmeksizin, herhangi bir pazarlık sürecine dahil olmaksızın fedakarlıksa fedakarlık, mücadele ise mücadele, bedelse bedel, kısacası ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz emin olsun ki mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Ülkülerimizden sapmayacağız” dedi.

Ahmet Baskın başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Edeviye Bozkurt, Ali Marmara, Mehmet Fevzi Özkul, Fatih Akyağcı, Fethi Yağız, Serkan Ünan, Kazım Sertçelik, Onur Cingöz, Selahattin Lokmacılar, Mehmet Ali Bertan, Hüseyin Levent Akçay, Halil İbrahim Direk, Bülent Hayrettin Dönmez, Mahmut Şimşek, Önder Karacan, Bülent Dönmez, Muhammet Pehlivanoğlu, Musa Taşsın, Mehmet Ugan, Mehmet Arat, Bilal Yeşilyurt ve Şerif İzcioğlu isimlerinden oluştu.