Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP KURULTAYINDA BAHÇELİ YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Denizli’den gelen MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve diğer üst kurul delegelerinin katılımıyla gerçekleşti. Ankara Arena Spor Salonu’nda düzenlenen kurultay, büyük bir coşkuyla karşılandı. Afişlerde “Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk” gibi sloganlar yer alırken, salonun platformunda dev ekranda Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in fotoğrafları ile partinin genel merkez binasının görüntüleri yansıtıldı.

Kurultayın açılış konuşmasını Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptıktan sonra, delegelerin önerisiyle Divan Başkanlığına Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya oy birliği ile seçildi. Kurultaya siyasi partilerden de üst düzey katılım sağlandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesi gerektiğini vurguladı ve Cumhur İttifakı’nın yanlarında olduğunu belirtti.

Genel başkanlık seçimi için kullanılan 15 sandıkta oy kullanıldıktan sonra, Divan Başkanı Mevlüt Karakaya, 1295 delegenin oy kullandığını ve Devlet Bahçeli’nin tüm delegelerin oyunu alarak yeniden genel başkanlığa seçildiğini açıkladı.

Öncesinde Devlet Bahçeli’nin omuz burkulması sonucu ufak bir rahatsızlık geçirdiği bilgisi paylaşılmıştı.

Bu görselin Alt özniteliği boş. Dosya adı: WhatsApp-Image-2024-03-18-at-12.46.19-3-1024x577.jpeg

Yeni asrın, Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın ilk kurultayı Milliyetçi Hareket Partisi 14.Olağan Kurultayı öncesi, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimattı ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, başkanlığındaki heyette MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da yer aldı. Heyet Anıtkabir ziyaretinin ardından, MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’i de kabrin de ziyaret etti.