Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’de Beklenen Oldu, Mehmet Uz Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) kamuoyunun beklediği adaylık başvurusu gerçekleştiği bilgisi edinildi. MHP’nin Denizli’de en büyük karşılığı olan isimlerinden Mehmet Uz bugün İl Başkanı Cafer Birtürk ile beraber MHP Genel Merkezine giderek Merkezefendi Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiği öğrenildi. Uz’un büyük bir sürpriz olmazsa ise aday olarak gösterileceği edinilen bilgiler arasında…

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk’ten bu sabah saatlerinde bir paylaşım daha geldi. Daha önce Mehmet Ali Yılmaz’ın Pamukkale Belediyesi için aday adaylığı başvurusu yapmak için Ankara’ya beraber yola çıkan Birtürk bu defa Ankara’ya Mehmet Uz ile birlikte yola çıktı. Sosyal medyada fotoğrafın paylaşılmasının ardından Mehmet Uz’un da Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adayı olacak iddialarını akla getirdi. Birtürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mehmet Uz ile yolculuk fotoğrafına ‘Ankara yolları bayağı kısalmış’ notunu düştü. Bu paylaşımın ardından Ankara’dan edindiğimiz bilgiye göre Uz aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir görüşme gerçekleştirdi.

MHP’DE  EN GÜÇLÜ ADAY

Yörüklük kültürüne verdiği destekler ile bilinen ve son olarak 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin 2.sıradan milletvekili adayı olan Mehmet Uz’un Ankara’da Merkezefendi Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunduğu ve MHP’nin de Merkezefendi için en güçlü adayı olduğu ifade ediliyor.

MHP’DEN MERKEZEFENDİ İÇİN ÖNEMLİ HAMLE

MHP’nin bu hamlesinin özellikle AK Parti’de mevcut Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile devam edilip edilmeyeceğinin tartışıldığı bu günlerde çok önemli bir hamle olarak görülüyor.