Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Minik Horozlar Kınıklı’da bir araya geldi

Denizlispor U13-U14 takımı futbolcuları

Denizlispor U13-U14 takımı futbolcuları ve aileleri Denizlispor Kınıklı Tesislerinde düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Denizlispor’un geleceği olarak görülen U13 ve U14 takımları Kınıklı tesislerinde bir araya gelerek hazırlık maçı yaptı köfte ekmek yedi.
Denizlispor Alt Yapı ve Tüm Spor Okulları İdari Sorumlusu Ahmet Yıldırım’ın koordinesinde düzenlenen etkinliğe veliler de büyük ilgi gösterdi.
Sıcak havaya rağmen u13 ve u14 takımları arasında oynanan ve kıran kırana geçen maçı veliler ve diğer davetliler ilgi ile izledi.
Maç sonunda verilen ekmek arası köfte katılımcılara ikram edildi.
Etkinliği değerlendiren Denizlispor U13 takım velisi Ufuk Taner her zaman sporu desteklediklerini ve spor ile iç içe olduklarına dikkat çekerek “Burada çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu nedenle destek olmak bu çocukların spor yapmalarını sağlamak lazım. Çünkü çocukları zararlı alışkanlıklardan, teknolojik bağımlılıklardan kurtulmanın tek çaresi spor bu nedenle spor yapmalarını sağlamak gerektiğine inanıyorum”dedi.


Velilerden Gülcan Çınar ve Özlem Dilmen Karakaya’da spor yapmanın önemi üzerinde durarak çocukların her yönden gelişmesi ve gelişimlerinin sağlanması için spor yapmanın şart olduğunu belirterek yapılan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.