Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İZMOD’dan Milli Ekonomiye Destek

Döviz lobisinin gerçek hedefinin

Döviz lobisinin gerçek hedefinin Türkiye’nin milli ekonomisi olduğunu vurgulayan İzmir Mobilyacılar  Odası (İZMOD) Başkanı Hasan Özkoparan, üretici meslektaşlarını ve tüketicileri uyardı. Yerli malı kullanılmasını isteyen Başkan Özkoparan, fırsatçıları da hainlikle suçladı. Türkiye’nin büyük zorlukları geçmişte aştığını hatırlatan Özkoparan, bu dönemden de güçlenerek çıkılacağını söyledi.  

Ekonomimiz saldırı altında

Türkiye ekonomisinin doğrudan bir saldırı altında olduğunu vurgulayan İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, döviz lobisinin milli ekonomimizi hedef alındığını söyledi. Sürecin ayakları yere basan tedbir ve politikalarla yönetileceğine inandığını belirten Başkan Özkoparan, esnafın ve vatandaşın döviz talebini azaltarak uluslararası döviz vurguncularının hareketlerini önleyebileceğini söyledi.

Yerli malı kullanalım

İZMOD Başkanı Özkoparan döviz kurlarının artışını engellemeye yönelik tedbirlerin başında, ithal girdi yerine yerli girdilerin kullanımının, en kısa zamanda ise muadillerinin  üretilmesinin gerektiğini söyledi. Başkan açıklamasında tüketicilerin yerli üretimi tercih etmesini istedi.

Kur fırsatçısı hainler fırsat peşinde

Dövizdeki hareketliliğin bazı kur fırsatçılarını yeniden hortlattığına dikkat çeken İZMOD Başkanı Hasan Özkoparan, fiyat düzenlemelerinde haksız kazanç peşine düşenleri hainlikle suçladı. Başkan Özkoparan, “Döviz yükselişi bahanesiyle döviz artışından daha yüksek bir fiyat artışına giden kişileri ve kurumları uyarıyorum. Yerli hammadde ile üretim yapan döviz yükselişi bahanesi ile fiyat arttırarak vurgun hayaline kapılanları uyarıyorum. Yaptıkları hainliktir, fırsatçılıktır, vurgunculuktur”dedi.

Bu ülke bizim

Mobilyacı esnaf arkadaşları ve vatandaşların moralini yüksek tutmasını isteyen İZMOD Başkanı Hasan Özkoparan, “İzmir Mobilyacılar Odası olarak biz ülkemizin bu süreçten de güçlenerek çıkacağına, çalışarak ve üreterek Türkiye’nin daha güzel günlere ulaşacağına yürekten inanıyoruz. Gün tartışma günü değil birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.