Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ModaFest Geçmişten Günümüze Anadolu Kadınları defilesiyle devam etti

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen ModaFest podyuma çıkan ünlü model Tülin Şahin, “Geçmişten Günümüze Anadolu Kadınları” adlı kıyafet koleksiyonunu tanıttı.

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen

Uşak Belediyesi bünyesinde Kadın Koordinasyon Merkezi’nin (UKAMER) hayata geçirdiği ve bu sene ikincisi düzenlenen ModaFest’te yine renkli görüntüler ortaya çıktı. Bursa Olgunlaşma Enstitüsü’nün “Geçmişten Günümüze Anadolu Kadınları” adlı kıyafet koleksiyonu, kültürel ve geleneksel değerleri podyuma en güzel haliyle yansıttı. Süper Model Tülin Şahin öncülüğünde gerçekleşen defileye katılan vatandaşlar manken ve kıyafetlerin gözlerini alamadı.

ModaFest sahnesinde Türk Bayrağı’ndan ilham alınan muhteşem bir elbiseyi taşıyan Şahin, “Bursa Olgunlaşma Enstitüsü harika bir iş çıkarmış. Güzel bayrağımızla yürürken tüylerim diken diken oldu. Şanlı tarihimizi bir kez daha gördük ve yaşadık. Duygulanmamak elde değil, bu ülkeyi kolay kazanmadık. Bugün burada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu belirterek, ModaFest’te emeği geçen ve burada bizimle olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.