Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motosikletteki anne hayatını kaybetti bebeği yaralandı

Nazilli’de motosiklet ile tırın

Nazilli’de motosiklet ile tırın karıştığı trafik kazasında motosiklette bulunan anne hayatını kaybetti, kızı yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, ismi öğrenilemeyen tır sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza akşam saatlerinde Nazilli-Denizli Karayolu üzeri Beşeylül Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Nazilli’den Denizli istikametine seyir halinde olan 34 NF 0224 plakalı çekici, 09 ACN 719 plakalı motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan Anne Duygu Bayhan ile çocuğu K.E.B. yaralandı. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan anne ve kızı tedavi altına alındı. Ancak Anne Duygu Bayhan doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
Kazayı yara almadan atlatan motosiklet sürücüsü ise seyir halinde oldukları sırada tırın bir anda kendilerini altına alıp sürüklediğini ifade etti. Kazayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

NAZİLLİ’DE MOTOSİKLET İLE TIRIN KARIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA MOTOSİKLETTE BULUNAN ANNE HAYATINI KAYBETTİ, KIZI YARALANDI. CUMURİYET SAVCILIĞI KAZA İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATIRKEN, İSMİ ÖĞRENİLEMEYEN TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI. (İHA/AYDIN-İHA) Nazilli’de motosiklet ile tırın karıştığı trafik kazasında motosiklette bulunan anne hayatını kaybetti, kızı yaralandı. Cumuriyet Savcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, ismi öğrenilemeyen tır sürücüsü gözaltına alındı.