Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mr. Brown Denizli’yi Öztürk’ten Dinledi

Avustralya Büyükelçisi Marc Innes Brown önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı Denizli ziyareti öncesi Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ü ziyaret etti.

Avustralya Büyükelçisi Marc Innes

Ankara bugün Denizli adına önemli bir görüşmeye ev sahipliği yaptı. Avustralya Büyükelçisi Marc Innes Brown 22 Kasım Cuma günü Forum Çamlık Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilecek Türklerin Avustralya’ya göçmen olarak gidişinin 50. Yılı etkinlikleri öncesi İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ü ziyaret etti.

Denizli’nin tarihi, turistik, kültürel ve doğal güzellikleri ile yöresel ürünlerinin anlatıldığı görüşmede, ülke gündemini meşgul eden konular hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede Yerel Basın Sürprizi

Öztürk’ün, Mare Innes Brown’a Denizli hakkında bilgiler verdiği görüşmeye Ankara temasları kapsamında TBMM’yi ziyaret eden gazeteciler Ahmet Deda ve Ayhan Çimendağ’da eşlik etti.

Denizli’ye ait değerlerin yanısıra Çal Şarabı gibi özel tatlarında anlatıldığı görüşmenin ardından konuşan Brown “Denizli’yi çok merak ediyorum. Anlatılanlardan sonra tarihi güzelliklere olan merakım bir kat daha arttı. Denizliye gelerek hem tarihi ve doğal güzellikleri görmek hem de Çal Şarabını tatmak istiyorum. Ülkemizde çok sayıda Denizlili yaşıyor. 50 yılı bulan bu göç hikayesini bu nedenle Denizli’de yapmak istedik” dedi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, ziyareti için teşekkür ettiği Büyükelçi Brown’a Denizli ziyareti sırasında meclis görüşmelerinden fırsat bulması durumunda eşlik edeceğini söyledi. Öztürk, Brown ailesini bu ziyaretin dışında 2-3 gün sürecek bir gezide konuk etmek istediğini sözlerine ekledi.

Görüşmenin ardından günün anısa Brown, Öztürk ve beraberindekiler objektiflere poz verdi.