Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık

Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Muğla’nın Ula ilçesinde, Ula göleti yakınlarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine yangın bölgesine Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler alevlere havadan ve karadan müdahaleye başladı. Yangını söndürme çalışmalarında, alevlerin önü kesilerek yangının ilerlemesi durduruldu. Ekiplerin yoğun müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı. Yangının enerji nakil hatlarından kaynaklandığı düşünülürken, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

MUĞLA’DAKİ ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI (AYKUT KURT – BEKİR TOSUN/MUĞLA-İHA) Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.