Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muharrem İnce resmi rakamları eleştirerek medyaya isyan etti!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, deprem bölgesinden izlenimlerini sosyal medya hesabı üzerinden aktarmaya devam ediyor. Hatay, Antakya’da bir video çeken İnce, medyanın yayınladığı ölü sayılarının doğru olmadığını iddia ederek, ‘Halkın haber alma özgürlüğünü hiçe sayan medya düzenini yerlle yeksan etmediğimiz sürece ize huzur yoktur, bize gün yüzü yoktur. Ama kimse merak etmesin. Bu medya düzenini yok edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, deprem bölgesi ziyaretlerine devam ediyor. Bölgeden gelişmeleri sosyal medya hesabında paylaşan İnce, medyanın yayınladığı sayıların gerçeği yansıtmadığını iddia etti.

İnce, yaptığı açıklamada, ‘Şu an 11 Şubattayız. Saat 8. Tam 25 saattir yoldayız. Şu anda Antakya’ya girdim. Her yer perişan burda. Sağlam bina yok. Şu anda medya ne yazık ki hala 20 bin ölümden bahsediyor. Sadece Gaziantep Islahiye ilçesinde 20 bin ölü vardır diye düşünüyorum. Bu medya düzeni var olduğu sürece bize huzur yoktur. Çok çok çok üzerinde olacak bu sayı. Göreceğiz. Saklamazlarsa. Bu medya düzeni şerefsiz medya düzeni, ahlaksız medya düzeni, namussuz medya düzeni, tasmalı medya düzeni. Halkın haber alma özgürlüğünü hiçe sayan medya düzenini yerle yeksan etmediğimiz sürece ize huzur yoktur, bize gün yüzü yoktur. Ama kimse merak etmesin. Bu medya düzenini yok edeceğiz.’ ifadelerini kullanarak medyaya sert sözlerle yüklendi.