Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muhtar Tv’nin dördüncü bölüm konuğu Laleli Mahallesi Muhtarı Hatice Durulu oldu! Sürpriz Konuk: Harun Kara

Muhtar Tv dördüncü bölümü ile Egeyön Tv youtube kanalında yayınlandı. Muhtar Tv’nin dördüncü program konuğu ise İzmir’in Buca ilçesine bağlı Laleli Mahallesi Muhtarı Hatice Durulu ve Engelliler Derneği Başkanı Harun Kara oldu.

Muhtar Tv dördüncü bölümü

Muhtar Tv, Ege’de muhtarların nabzını tutmaya devam ediyor. Muhtar Tv’nin dördüncü bölümü Egeyön TV Youtube kanalında yayınlandı. Dördüncü bölümün konuğu İzmir’in Buca ilçesine bağlı Laleli Mahallesi Muhtarı Hatice Durulu oldu. Programın sürpriz konuğu ise 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel Engelliler Derneği Başkanı Harun Kara oldu.

İŞTE ÖZEL RÖPORTAJIMIZDAN ÖNE ÇIKANLAR

DURALI, MUHTARLIK HİKAYESİNİ ANLATTI

Muhtarlığa eşimin desteği ve yardım etmeyi sevdiğim için başladım. Eski muhtarımız da benden yardımcı olmamı, aza olmamı isterdi. Eşimin bana ‘Benim eşim aza olmaz, muhtar olur’ sözleri üzerine görevime başladım. 3 dönemdir muhtarlık yapıyorum.

ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Muhtarlığa başladığım dönemde doğalgaz çalışmaları yapılıyordu. Mahallemizin doğalgaz ile buluşması ilk çalışmamız oldu. Zorlu bir süreçti, her yer kazıldı. Sonraki süreçte mahallemize kilit taş döşemesini sağladık. Mahallemiz sıkıştırılmış bölge olduğu için çok fazla etkilik bölgesi yok. İlk dönemimnde park ve muhtarlık binasını yaptırdım. Belediyemizden hizmet aldığımız sürece vatandaşımıza hizmet ediyoruz.

PANDEMİ DÖNEMİ NASIL GEÇTİ?

Pandemi döneminde mecburen hizmet için dışarıdayız. Belediyelerimizin, kaymakamlığımızın sistemli yardımları var. Biz en iyi ve doğru şekilde yardımların ulaştırılmasını sağlıyoruz. Pandemiden psikolojik etkilenen vatandaşlarımız var. Onlarla sohbet ederek onları rahatlatmaya çalışıyoruz.

İZMİR DEPREMİNİ DEĞERLENDİRDİ

Depremde benim mahallemde 2 hafif hasarlı bina oldu. Sıva çatlakları oluştu. Kayalık bölgede olduğumuz için çok fazla etkilenmedi.

Muhtar TV’nin bu haftaki sürpriz konuğu Buca Engelliler Derneği Başkanı Harun Kara oldu.

Laleli Mahallesi Muhtarı Hatice Durulu röportajının detayları ve Engelliler Derneği Başkanı Harun Kara’nın özel açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz!