Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MÜJDELERLE GİTTİĞİ AKKENT’TEN REKOR BEKLİYOR

ÇAL Belediye Başkanı ve

ÇAL Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının MHP’li Başkan adayı Fethi Akcan’ın Akkent Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde büyük coşku yaşandı. 10 kilometre uzunluğundaki konvoyla Akkent’e giriş yapıldı. Akcan, Akkentliler’e müjdeler verdi, “Doğalgazı buraya biz getireceğiz. Arıtma tesisinin ihalesi 16 Nisan’da” dedi.

Fethi Akcan, seçimin final günlerinde Akkent’te moral depoladı. Akcan, çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde halka seslendi. Akkent’te içme suyu şebekesinin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışılıp yenilendiğini, üst yapının kısa sürede biteceğini söyleyerek, “Çal merkezin çoğuna doğalgazı verdik. Akkent başta olmak üzere diğer mahallelere de doğalgaz bizim dönemimizde verilecek. Bu benim ve Osman Zolan’ın sözüdür. Ayrıca, Büyük Menderes nehrini kirlilikten kurtaracağız. Arıtma tesisinin ihalesi 16 Nisan’da yapılacak. Tesisten çıkacak olan su ile 2 bin dekar tarım arazisi sulanacak” diye konuştu.

Fethi Akcan, her yıl Akkent’te düzenlenen Mırtlak etkinliğine desteklerinin devam edeceğini sözlerine ekleyerek, “Çal’da rekor sonuç bekliyoruz. Bunu görüyoruz. Rekor beklentimiz Akkent’te tescillendi” dedi.