Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazilli’deki patlamada yaralanan Cennet Yeldi yaşam savaşını kaybetti

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde bir döner restoranında meydana gelen ve 7 kişinin hayatını kaybettiği patlamada yaralanan 24 yaşındaki genç kız yaşama tutunamadı.

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde bir

Olay geçtiğimiz günlerde Nazilli İlçesi, Altıntaş Mahallesi, Kıbrıs Caddesinde bulunan bir restoranda meydana geldi. Tüp değişimi sırasında meydana gelene patlama 7 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralandı. İhmaller zinciri sonucu meydana gelen olayda ağır yaralanan Cennet Yeldi (24), kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyordu. Talihsiz genç kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yeldi, olay anında klima motorunun olduğu pencereden son anda dışarı çıkmayı başaran ancak ağır yaralandı. Cennet Yeldi, sevk edildiği İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki 4 günlük yaşam savaşını kaybetti. 7 kişinin hayatını kaybettiği patlama sonrasında ölü sayısı 8’e yükseldi.

Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde Nazilli ilçemizde yaşanan patlama sonrası vücudunda yanıklar oluşan ve tedavi amacıyla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Cennet Yeldi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü olarak patlamada vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.