Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nejdet Durmuş İzmir’in Gururu Oldu

İzmir Fırıncılar Odası Başkanı

İzmir Fırıncılar Odası Başkanı Nejdet Durmuş, kentteki sektör üyelerinin gururu oldu. Bir süre önce Türkiye Fırıncılar Federasyonu yönetimine seçilen Nejdet Durmuş, görev dağılımının yapıldığı yönetim kurulu toplantısının ardından genel başkanvekilliği görevine getirildi.

Federasyon tarihinde ilk kez İzmirli bir başkanın genel başkanvekilliğine layık görüldüğünü hatırlatan Nejdet Durmuş, yapılan görevlendirmenin kendisi için son derece gurur verici olduğunu söyledi.

Mevcut başkan Halil İbrahim Balcı’nın ve yönetim kurulu üyelerinin takdiri ile göreve seçildiğini hatırlatan Nejdet Durmuş, ‘Bu noktada hiçbir talebim, beklentim olmadı. Bana da sürpriz oldu. Bana verilen görevden değil, arkadaşlarımın ve Balcı başkanımın itimadından dolayı büyük mutluluk ve kıvanç duyuyorum. Bundan sonra bana güvenen arkadaşlarımı mahcup etmemek, sadece İzmirli fırıncılara değil tüm Türkiye’deki meslektaşlarıma faydalı olabilmek için ter dökeceğim.’ dedi.

Tecrübeli başkan

1976 yılından bu yana İzmirli fırıncılara hizmet veren Nejdet Durmuş’un camianın ülke çapındaki kuruluşu olan federasyon yönetiminde de etkin görev alması sevinçle karşılandı.
Fırıncılar Federasyonu’nun kuruluşunda da büyük emeği bulunan Durmuş, yeni dönem için iddialı açıklamalarda bulundu.
Yılların getirdiği tecrübe ve birikimi Türk fırıncısı için harcamaya devam edeceğini açıklayan Durmuş, ‘1997 yılında hayata geçirdiğimiz federasyonu zaten ortak eserimiz olarak görüyordum. İzmir’de odada görevli olmadığım dönemlerde bile katkı koymaya çalıştığım federasyonda önemli göreve layık görüldüm. Türk fırıncısının önemli sorunları bulunuyor. Birlik ve beraberlik içinde fırıncı esnafının hak ve hukukunu korumak için özverili çalışmalar yapacağız. Konusuna hakim başkanımız Balcı ve birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimizle başarılı sonuçlar alacağımıza gönülden inanıyorum. Biz bu işe ömrümüzü verdik, Allah utandırmasın’ dedi.