Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O Türkücü, Yeni Şarkısı İçin Gülen’den İcazet Almış

İzmir’de düzenlenen FETÖ/PYD operasyonunda

İzmir’de düzenlenen FETÖ/PYD operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Muhammet Ayhan Turan’ın cep telefonunda yapılan incelemede, FETÖ firarisi türkücü Gökmen Ürü’nün, örgüt elebaşısı Fetullah Gülen’e yaptığı yeni şarkıyı okuduğu görüldü.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından geçtiğimiz mayıs ayında düzlenen FETÖ/PYD operasyonunda gözaltına alınan Muhammet Ayhan Turan’ın cep telefonunda yapılan incelemelerde ilginç detaylara rastlanıldı.
Görüntülerden birinde FETÖ firarisi türkücü Gökmen Ürü, 15 Temmuz’da önce örgüt elebaşısı Fetullah Gülen ile görüntülü olarak görüşüyor. Ürü, örgüte yapılan operasyonları eleştirdiği konuşmasının ardından yeni bestelediği türküyü Gülen’e dinletiyor. Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, yakalama kararı olan Ürü’nün, 15 Temmuz’dan bir hafta önce Almanya’ya kaçtığı tespit edildi.

Enes Kanter ile irtibatta

Gülen ile görüşmeleri ortaya çıkan Ürü’nün, FETÖ’cü basketbolcu Enes Kanter ile de irtibatta olduğu öğrenildi. Kanter’in maç ayakkabısını imzalayarak türkücüye hediye ettiği anlaşılırken, İstanbul’da evinde yapılan aramada polisler bu ayakkabıyı ele geçirdi. Öte yandan Ürü’nün söylediği ‘Kaderim Benim’ isimli türkünün sözlerinin ise Enes Kanter’e ait olduğu belirtildi. FETÖ’cü türkücünün, Gülen ile görüşmek isteyen kişilerin gezilerinin organize edenlerden olduğu ve ayrıca görüşmeye gidenlerin kayıtlarını tuttuğu da iddia edildi.

İZMİR (İHA)