Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öldürülen anne ile kızı toprağa verildi

Manisa’nın Akhisar ilçesinde öldürülen

Manisa’nın Akhisar ilçesinde öldürülen anne ile kızı toprağa verildi.

Olay, dün gece Akhisar ilçesinde meydana geldi. Veysel M. (47), daha önce gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Meliha U.’ı (47) evlerinin kapısında bekledi. Dışarda kızı Cansu D. (20) ile birlikte Meliha U., evlerinin kapısının önünde Veysel M. ile karşılaştı. Mızrak, bir süre Uludağ ile tartıştıktan sonra silahını çıkardı. Silahı gören anne, kızı Cansu’ya kaçmasını söylerken, olay yerinden kaçmak isteyen genç kız silahtan çıkan kurşunların hedefi oldu. Önce Cansu D.’i vuran Veysel M. daha sonra Meliha U.’ı başından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.
Anne Meliha U. ile Veysel M. olay yerinde hayatını kaybederken, genç kız Cansu U. ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Anne Meliha U. ile kızı Cansu U. için memleketleri Kırkağaç ilçesine bağlı Alifakı Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızı mahalle mezarlığında toprağa verildi.

MANİSA’NIN AKHİSAR İLÇESİNDE BİR KİŞİ TARTIŞTIĞI ANNE VE KIZINI BAŞLARINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜKTEN SONRA İNTİHAR ETTİ. FECİ ŞEKİLDE HAYATLARINI KAYBEDEN ANNE VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ. (AYKUT YENİÇAĞ/MANİSA-İHA) Manisa’nın Akhisar ilçesinde öldürülen anne ile kızı toprağa verildi.