Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Örümceği görünce tarlasına girmeye korkar oldu

 Afyonkarahisar’da bir vatandaş, tarlasında

 Afyonkarahisar’da bir vatandaş, tarlasında dünyanın en zehirli örümceklerinden birisi olan ‘argiope lobata’ türü örümcek buldu.
Emirdağ ilçesinde yaşayan Bekir Sıttık Sağlam isimli vatandaş, mısır ve yonca ekili tarlasında gezerken ağ kurmuş bir örümcekle karşılaştı. Ardından örümceğin fotoğrafını çeken Sağlam, internetten yaptığı araştırmada büyük bir şok yaşadı. Örümceğin argiope lobata türü yani dünyanın en zehirli örümceklerinden birisi olduğunu fark eden Sağlam sonrasında yaşadıklarını şöyle anlattı:
“Yonca tarlasında gezerken bu örümcek ile karşılaştım ve ilk başta biraz irkildim. Daha sonra mısır tarlasında da aynı örümceği gördüm. Haberlerde de görmüştüm ve internetten araştırdığım zehirli olduğunu fark ettim. Şuanda da tarlaya girmeye korkar oldum” dedi.

AFYONKARAHİSAR’DA BİR VATANDAŞ TARLASINDA DÜNYANIN EN ZEHİRLİ ÖRÜMCEKLERİNDEN BİRİSİ OLAN ‘ARGİOPE LOBATA’ TÜRÜ ÖRÜMCEK BULDU. (ONUR DAL/AFYONKARAHİSAR-İHA) Afyonkarahisar’da bir vatandaş, tarlasında dünyanın en zehirli örümceklerinden birisi olan ‘argiope lobata’ türü örümcek buldu.