Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmaniye 3 günlük hava durumu.. Osmaniye hava durumu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen cumhuriyet tarihinin en büyük depremlerinden birinin vurduğu bölgeden her an can yakan haberler gelmeye devam ediyor. Yaşanan iki yıkıcı depremin etkilerini tüm Türkiye hissederken, deprem bölgesinde yaşanan olumsuz hava koşulları da depremzedeleri etkilemeye devam ediyor. Tüm Türkiye deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusuna yanıt ararken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü depremin vurduğu bölgeye ilişkin hava tahmin raporlarını yayınlamayı sürdürüyor. Depremden etkilenen illerden biri olan Osmaniye hava durumu en çok merak edilen konulardan biri. Peki, Osmaniye 3 günlük hava durumu ne? Osmaniyede hava nasıl olacak? osmaniye’de 5 günlük hava durumu, osmaniye’de 15 günlük hava durumu, Osmaniye Hava durumu 30 Günlük, Osmaniye 45 Günlük Hava durumu raporları açıklandı mı? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde. 

Osmaniye 3 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak?

Deprem bölgesinde hava durumu nasıl olacak sorusu gündemi meşgul etmeyi sürdürürken, depremin yıkıcı etkisini hisseden kentlerden biri olan Osmaniye 3 günlük hava durumu da araştırılmaya başlandı. Osmaniye 3 günlük hava durumu yağmurun etkisinde geçecek. 

Osmaniye hava durumu bugün yer yer yağmurlu geçecek. Yağışların etkili olmasının beklendiği Osmaniye hava durumu verilerine göre en düşük hava sıcaklığı eksi 2 derece, en yüksek hava sıcaklığının da 11 derece seviyesinde olması bekleniyor. 

7 Şubat 2023 Salı günü Osmaniye hava durumu yine hafif yağmur etkisinde ve zaman zaman parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklıklarının eksi 3 ile 10 derece arasında değişkenlik göstermesi bekleniyor. 

Osmaniye hava durumu 8 Şubat 2023 Çarşamba günü ise parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığının düşüş göstereceği bölgede en düşük eksi 4 en yüksek ise 9 derecelik ısı bekleniyor. 

Osmaniye’de 5 Günlük Hava Durumu

Osmaniye’de 5 günlük hava durumu ise son iki gün güneşli havanın etkisi altında olacak. 9 Şubat 2023 Perşembe günü Osmaniye hava durumu güneşli olacak. Osmaniye’de en düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek sıcaklık ise 10 derece seviyesinde olacak. 

10 Şubat 2023 Cuma günü de Osmaniye hava durumu güneşli bir havanın etkisinde olacak. Cuma günü en düşük hava sıcaklığı eksi 3, en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece seviyesinde olacak. 

Osmaniye’de 15 Günlük Hava Durumu

Osmaniye’de 15 günlük hava durumu yağışların ara verileceği bir dönem olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 12 Şubat 2023 Pazar günü yer yer yoğun yağmurun görüleceği Osmaniye hava durumu öncesinde ve sonrasında yağmur göstermiyor. 

Osmaniye hava durumu 19 Şubat 2023 Pazar gününe kadar açık, güneşli ve bol güneşli bir havanın etkisi altında olacak. Güneşin etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte Osmaniye hava durumu ısınmaya başlayacak. 

20-23 tarihleri arasında ise Osmaniye hava durumu yeniden yağışın etkisi altına girecek. Hava sıcaklıkları da yağışın etkisiyle düşüş gösterecek. Osmaniye hava durumu 30 günlük ve Osmaniye 45 günlük hava durumu benzer özellikler göstererek etkisini sürdürecek.