Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Oto20 Ayyıldızspor’da teknik heyet tamam

Yeni bir yapılanma yeni

Yeni bir yapılanma yeni bir bakış açısıyla yeni sezona merhaba diyen ve hedeflerini büyüten Oto20 Ayyıldızspor’da Teknik Heyet Belli oldu.

2023-2024 sezonuna büyük hedef ve ümitlerle yola çıkan Oto20 Ayyıldızspor’da yönetim kurulu görüşmeler neticesinde teknik ekibi belirledi.
Kırmızı siyahlılarda geçtiğimiz sezon takıma büyük katkı sağlayan ve başarılarda emeği bulunan Hasan Metin Teknik Sorumluluk görevine getirilirken antrenörlüğe geçtiğimiz sezon Değirmenönüspor’da görev yapan Adem Yıldız ve geçen sezon Tavas Birlikspor’un başarısı için ter döken Zafer Doğru antrenörlük görevine getirildi.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kulüp Başkanı Ayşe Gül Günay yeni sezonda büyük hedeflere odaklandıklarını belirterek “Başarısıyla kendisini ispatlamış Hasan Metin hocam ile Teknik sorumlu olarak anlaştık. Ayrıca her alanda futbol bilgilerini ve becerilerini ortaya koymuş Adem Yıldız ve Zafer Doğru arkadaşımızla antrenör olarak birlikte yol yürüme kararı aldık. Kendilerine başarılar diliyoruz. Yeni sezonda da yine şampiyonluklara oynayan ve gençlerin gelişimine özen göstererek çalışmalarımız devam edecektir. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum ”ifadelerini kullandı.